Pages

Numar-record de participare la etapa a doua a Grand Prix-ului Romaniei la echitatie



A doua editie a competitiei de sarituri peste obstacole Cupa Equestria, care va include si etapa a doua a Grand-ului Prix-ului Romaniei la echitatie, va debuta, joi 14 iunie, la baza hipica a clubului Equestria din Tancabesti, comuna Snagov (DN1), cu un numar-record absolut de 190 de cai inscrisi in competitie, provenind de la 15 cluburi din Bucuresti si din tara.

In organizarea Clubului Equestria, competitia se va desfasura pe perioada a patru zile (14-17 Iunie 2012) si va include doua momente de maxima atractie si concurenta sportiva: Cupa Equestria, cupa ce va fi castigata prin insumarea punctajelor din toate zilele de concurs, respectiv Grand Prix-ul Romaniei, etapa a doua din 2012 - cea mai dificila proba a concursului, la care participa un numar de cai record absolut in Romania: 190 de cai de la 15 cluburi din Capitala si din tara: Ilfov, Brasov, Craiova, Bacau, Piatra Neamt, Sibiu, Iasi, Targu-Mures, Satu Mare, Campina s.a.

Preocupat sa faca din aceasta competitie o traditie in calendarul competitional al echitatiei din Romania, clubul s-a pregatit special pentru a primi un numar atat de mare de cai si calareti. Equestria a achizitionat din Germania 130 de boxe mobile, special pentru concurs, si un parc de obstacole nou-noute, acreditate FEI (Federatia Ecvestra Internationala) pentru concursurile internationale. “Ne bucuram ca, in doar doi ani de existenta, Cupa Equestria a reusit sa devina un reper, am putea spune clasic, al sportului hipic in Romania, fapt dovedit de interesul deosebit pe care aceasta a doua editie l-a trezit in randul cluburilor din Romania. Numarul mare de concurenti inscrisi si perfectionarea bazei logistice a clubului Equestria la nivelul standardelor FEI speram sa fie insotite si de o performanta sportiva autentica si de un interes pe masura al publicului larg”, a declarat dr. Ozana Moraru (foto), proprietara clubului.


0 Responses So Far:

PUBLICITATE