Pages

Mobilier cu personalitate de la Minuzzo


Fabricarea mobilierului clasic, autentic italian a fost o provocare la care compania italiana Minuzzo a raspuns prin deschiderea unei fabrici in Romania si lansarea pe piata a unor piese unicat, special create pentru cei mai exigenti clientii. Aceeasi nota exclusiva o imprima mesterii Minuzzo si mobilierului modern din lemn masiv stratificat, finisat manual prin procedeul “spazzolato a mano“. “Minuzzo reprezinta un proiect ambitios si o munca meticuloasa pentru a da fiecarei piese din portofoliu o personalitate proprie, un suflet unic si inconfundabil. Obiectivul companiei Minuzzo pe piata din Romania este oferirea de mobilier si aranjamente interioare clasice si moderne de cea mai înalta calitate, care sa educe gustul artistic al clientului. Eleganta, calitatea si designul sunt lucruri fundamentale pentru orice persoana. Din experienta avuta pana acum, clientul roman este deschis si pregatit pentru zona mobilierului de lux, avand preferinte apropiate de stilul italian de mobilier si aranjament interior. De aceea, pentru obiectivele noastre de business piata din Romania ocupa un loc important, devenind o piata interesanta”, a declarat dl. Claudio Minuzzo, unul dintre cei doi asociati ai companiei. 
 
Pe piata italiana compania Minuzzo vinde piese de mobilier prin intermediul show-room-urilor si  boutique –urilor specializate în comertul de mobila de arta, în timp ce în Romania se adreseaza direct clientilor privati, pentru a oferi cele mai bune servicii în domeniul aranjamentului interior. Fiecare piesa este construita integral din lemn masiv, cu efect de invechire, finisata prin utilizarea unui procedeu artizanal originar din zona Venetiei si ornamentata cu feronerie personalizata, turnata din bronz si alama. Prin aranjamentele prezentate si stilul de decorare, showroom-urile Minuzzo ofera o sursa de inspiratie, consultanta în domeniul proiectarii de mobilier si al designului interior, in stil clasic si modern. Aici puteti admira mobilier special creat pentru amenajarea bucatariei, dormitorului, living-ului, toate purtand emblema rafinamentului italian.

Despre Minuzzo:
Compania Minuzzo a fost fondata în 1985 în Italia sub numele de Bassano International SRL, iar în Romania functioneaza din 1992. Continuand sub emblema marilor traditii artizanale din Bassano, Minuzzo da viata Maestrilor Ebanisti prin crearea unui mobilier de mare prestigiu si unicitate. Bassano International se dedica cercetarii, colectionarii, studiului si în fine, realizarii colectiilor sale de mobila. Mobila obtinuta prin prelucrarea lemnului masiv de cires sau de nuc poarta amprenta unei mobile cu efect de învechire, obtinut printr-un procedeu unic.     






0 Responses So Far:

PUBLICITATE